hits
Strikking fra garnstudio/Drops

Hullmønster, noe for meg?

Jeg har titta litt rund på nettet og sett masse fine sjal med de vanskeligste strikkemønster på. Selvfølgelig har jeg latt meg inspirere!

Riktig nok var jeg rimelig tvilende på om jeg kunne klare og gjennomføre noe sånt. Men har jeg bestemt meg for noe, så skal det mye til for at jeg endrer planene mine. Jeg bestemte meg for å gå løs på et relativt enkelt og gjentagende mønster, sånn i første omgang. Dessuten passet det glimrende at Drops hadde garnsalg nå i mai.

Fant en oppskrift på garnstudio, som passa til et litt tykkere garn en hva jeg hadde tenkt å bruke. Oppskrifta finner du her: oppskriftGarnvalget endte opp på alpakka lace, som inneholder 70% babyalpakka og 30% mulberry silke. Fant ut at jeg fint kunne bytte ut garnet og beholde de samme pinnene, som i oppskrifta. Sjalet ble mye tynnere og luftigere en oppskrifta, noe som passet fint!

Jeg plagdes en god del under oppstarten, men da koden var knekt til mønsteret, gikk det faktisk ganske greit. Dette blir ingen tv-strikking, men jeg konstaterer at det er fint og gøy å prøve seg på noe nytt!

4 fine kommentarer

Anna Therese

22.05.2012 kl.19:08

Det ser nydelig ut :) Flott blå farge du bruker :)

ingersfryd

22.05.2012 kl.20:12

Så flott det er! Gleder meg til å se det ferdig:)

Strikkepiken

22.05.2012 kl.22:56

Anna Therese: Takk! :) Så koselig å få slik respons! Blått er nok en gjenganger i fargevalg her, ja. :)

Strikkepiken

22.05.2012 kl.22:57

ingersfryd: Takk for hyggelig tilbakemelding! :) jeg gleder meg også. Perfekt strikking til å ta med seg ut i sola! :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv