hits
Tøffe ting fra den store verden

T-skjorte for strikkeentusiaster

Tilfeldig dumpa jeg over en nettbutik som har masse fine trykk på T-skjorter, handlenett, krus, buttons og det meste annet du kan tenke deg. Jeg fant denne skjorta her og måtte bare ha den! 

Jeg bestilte den riktignok i blå, og ble litt skuffa i og med at teksten vistes rimelig dårlig. Denne teksten er på flere T-skjortemodeller som er å få i flere ulike farger. http://www.cafepress.ca/mf/41643753/_tshirt

 

2 fine kommentarer

tantemaraj

02.07.2012 kl.21:03

Så artig barbie kolleksjon jeg fant her i bloggen din! Har sett masse tøy til newborn, men lite til barbie... kanskje den lille dukkemammaen her ønsker seg tøy til barbie etterhvert?? Takk for inspirasjon!

Strikkepiken

02.07.2012 kl.21:59

tantemaraj: Så fint at du likte den! :) Jeg er til stadighet på jakt etter fine nettsider med gratis oppskrifter. Poster sikkert linker til flere av dem, etterhvert :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv