hits
Forskjellige strikkerier :)

Mostly Mittens 2

For en tid tilbake siden skrev jeg om boka Mosly Mittens her http://strikkepiken.blogg.no/1337528681_mostly_mittens.html. Nå viser jeg frem flere votter som jeg har strikket fra denne boka.

Her er kruset strikket med 2 vrange (som skifter farge hver 4. omg) og 2 rette, en fin teknikk som er helt utmerket til dekorative pulsvarmere. Dette mønsteret var litt av en utfordring siden det er brukt 5 forskjellige farger opp gjennom hele votten. En formildende omstendighet er jo at det ikke aktivt brukes mer en 2 farger om gangen. Likte veldig godt disse fargene i lag. Viktig å bruke farger som går ton-i-ton, ellers blir vottene veldig "stripete".Dette paret er i samme mønsteret som jeg har strikket tidligere, men i en litt annen fargekombinasjon. Gøy å prøve litt forskjellig!

2 fine kommentarer

Myrte

03.08.2012 kl.08:33

Så artige votter, og stilige farger :)

Og takk for tipset om Ebay-forhandler her om dagen :)

Ønsker deg en fin helg :)

strikkepiken

04.08.2012 kl.19:31

Takk takk! :)

Bra at jeg kan inspirere! :)

God helg til deg og dine også! :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv