Forskjellige strikkerier :)

Det er visst flere som synes strikking er gøy...Jeg koser meg ofte med strikking ute på trappa, når det er fint vær. I dag har ikke vært noe unntak, selv om temperaturen var litt lav etter min smak. Noen solgløtt, teppe i stolen og varme klær for anledningen hjelper godt på.

Mens jeg sitter ute og strikker på mitt siste prosjekt, nemlig en mariusgenser, kommer kattungen til naboen for å hilse på. Veldig koselig når den kommer og lager fine lyder og vil ha litt kos og oppmerksomhet. Litt utålmodig og klar for morro hele tiden, oppdager den lille rakkeren garnet som kommer i jevn fart opp av posen og hopper til for å fange det. Etter mange forsøk på å kverke tråden og etterhvert arbeidet mitt, måtte jeg løfte vekk den lille pelsballen for å berge strikketøy og garnnøstet mitt. Jeg fikk meg en god latter og jeg kan slå fast, noe jeg helt egentlig vet fra før, at katter er herlige dyr! 

5 fine kommentarer

Eldeen

12.09.2012 kl.20:47

Hehehe, så herlig! :D Koselig med litt selskap, selv om det kanskje ikke hjalp på effektiviteten akkurat, hehehe. ;D

Strikkepiken

12.09.2012 kl.20:50

Eldeen: effektivitet er ikke alt! :P bra med litt selskap så går jeg ikke lei :)

Eldeen

12.09.2012 kl.22:01

Det er helt sant. :D Og hva kan vel være bedre å slakke ned på effektiviteten med enn selskap fra en liten pus?!? :D

Christineshobbyer

12.09.2012 kl.23:03

Så koselig med selskap i strikkingen da ;)

Strikkepiken

12.09.2012 kl.23:14

Christineshobbyer: Veldig kos :) så når nabokatta stakk gikk jeg inn med katta vår :) slik blir det bare kos hele tiden :P

Kjempefint om du kommenterer :)

hits