hits
Forskjellige strikkerier :)

Musikalske kjærestevotter

Nå som det nærmer seg jul er det mye som er hemmelig og lite som kan legges ut på bloggen. Dette er fjorårets julegave til kjæresten min, ergo ikke fult så hemmelig lengre og så fine at dem fortjener å vises frem.Samboeren min er helt musikkfrelst, noe som gir et godt grunnlag for å lage noe helt spesielt til han. Vottene har jeg laget mønsteret til selv, men jeg har hentet litt inspirasjon fra et vottepar jeg fant på nettet. Dette bildet fant jeg på denne bloggen.  Jeg skippa hjertene siden dette skulle være et par herrevotter. Jeg la til noen ekstra noter, og notelinjer på innsiden av hånden. Noe som ikke kommer frem på bildet her er at på innsiden av tomlene har jeg strikket inn 3 små hjerter for å forkjærligheten til musikk. (Diskre, men de er der!)

Vottene er strikket på pinner 3,5 med safirgarn fra sparkjøp. Gode varme votter som det bare finnes et par av!

6 fine kommentarer

Maja

13.12.2012 kl.13:22

Så flotte de var :)

Greta

13.12.2012 kl.14:07

Selger du det mønsteret??. Hadde passet perfekt til min kjære

Strikkepiken

13.12.2012 kl.19:54

Maja: Takk for det :)

Strikkepiken

14.12.2012 kl.16:16

Greta: Jeg måtte tenke litt på den, Greta. Men jeg har kommet fram til at dette er votter det bare blir et par av og de tilhører kjæresten min :) så dessverre er ikke mønsteret til salgs.

Ida på nøtten

19.12.2012 kl.00:31

utrolige kule votter :) dem var stilige :D

Strikkepiken

19.12.2012 kl.00:55

Ida på nøtten: Takk for det :) dem falt i god smak, ja :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv