hits
Strikking fra garnstudio/Drops

Damesokker med mønster

Dette er et par sokker jeg har strikket for lenge siden, men jeg synes de fortjener å bli dratt frem i lyset igjen. De er tross alt ganske fine. 


Oppskriften er fra garnstudio sine sider og du finner dem her. Sokkene er strikket på pinner nr. 3,5 og garnet som er brukt er i 100% ull. I ettertid har jeg lært at dette ikke er noen geni-strek. Sokker bør helst inneholde noen prosenter nylon, da blir dem mer slitesterke. Learning by doing...

For hvem liker vel egentlig å stoppe sokker før det strengt tatt er nødvendig...?

9 fine kommentarer

Trulte H

26.01.2013 kl.17:57

Så flotte de var. Når det gjelder nylon i sokkegarn så har vi et stort problem, de nupper så veldig på oss...så vi har måttet slutte med det til all strikking...Bortkastet jobb...Har en del strømpegarn med nylon i og må jo få brukt det opp, men til hva vet jeg ikke enda...er spent på om neste ledd i familien nupper like mye som oss..:-)

Lisbeth Pedersen

26.01.2013 kl.18:15

Kjempeflotte sokker :) Ja riktig det at sokker i 100% ull slites fortere hull i. Ha en super fin helg

Greta

26.01.2013 kl.19:04

Synd att du brukte feil garn, men dei var knallfine. Klart dei måtte frem i lyset. Kjekt å sjå innlegg fra deg og. Har vore noen dager siden siste innlegget. Det har kanskje sine grunner. Ønsker deg ein fin fin lørdagskveld og ein god søndag

Strikkepiken

26.01.2013 kl.21:22

Greta: Takk for det Greta :) Jeg holder på med veldig mye på en gang, uten at noe er ferdig og kan vises fram :) Men nå begynner jeg å få kontrollen her :)

God helg til deg :)

Strikkepiken

26.01.2013 kl.21:23

Lisbeth Pedersen: Takk for god tilbakemelding :) God helg til deg og dine også :)

Strikkepiken

26.01.2013 kl.21:27

Trulte H: Takk for det :) strømpegarn nupper en del til meg også, men jeg sørger for å plukke vekk nuppene så snart dem kom frem. En nuppekam kan også være en god ide :) Du kan jo strikke å gi bort kanskje? :)

Trulte H

26.01.2013 kl.21:45

Ja har tenkt på det med nuppekam,nå i det siste, har hørt om det på en FB side men aldri sett det. Heter det nuppekam eller blir det bare kalt det. Nå bruker jeg barberbla eller sånn limrull og tar dem med en gang jeg ser dem...men det kommer mange med en gang...

Og håper at barnebarnet kan bruke det for det er jo kjekt å bruke til dresser og slikt...i hønsestrikk hadde jeg tenkt...Har både Sisu og Silja...:-)

Strikkepiken

26.01.2013 kl.21:51

Trulte H: Jeg tror det heter nuppekam, ja. Gå innom en garnbutikk å hør, så kan dem sikkert hjelpe deg :) Sisu og silja er jo greie garntyper :)

Trulte H

26.01.2013 kl.23:10

Ja skal sende ut noen "tjenere" og spørre...Er bare en garnbutikk her jeg bor og der tror jeg ikke de har, men skal be gubben spørre.

Ja det er godt garn jeg, og kjøpte det inn for å lage sokker til gubben og meg selv...Har sikkert 20-30 nøster tilsammen, og minst 3 av en farge...så må jo få brukt det opp..:-)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv