hits
Forskjellige strikkerier :)

Ny telefon og mobilsokk

Nylig takket min gamle HTC-telefon for seg. Og kjedelig var det siden jeg egentlig var blitt veldig glad i denne lille telefonen. Erstatningen har kommet i posten, i form av en HTC Desire X. Og så langt er jeg veldig fornøyd!

Siden jeg er nøysom av natur og liker å ta godt vare på mine ting, har jeg strikket en mobilsokk. For å være innhold i en dameveske kan nok til tider være både tøft og brutalt. 

Jeg fant ingen oppskrifter på mobilsokker som falt i smak, så jeg bestemte meg for å lage en selv. Så varianten jeg komponerte skulle være sesong-løs og kunne brukes hele året. En liten rest med alpakka, pinner nr. 2 og Strikkeboka til Gerd Fjellanger ble hentet frem. Jeg har tidligere gitt uttrykk for at det er en bok som anbefales å ha i bokhylla. Denne gangen henta jeg hullmønster fra boka, som oprinnelig er en oppskrift på sjal, lue og pulsvarmere. Slik ble den. En fordel med et slik mønster med økinger og fellinger, er at det blir litt høyde på det og da isolere det bedre mot støt. Mobilsokken ble elastisk og holder seg på telefonen helt av seg selv, slik at jeg kunne lure meg unna å lage en lukning. Jeg tror dette uansett bare hadde blitt tidkrevende å få mobilen ut av når den ringer, og jeg er utålmodig etter å svare.

Håper dette blir en forebyggende tiltak som holder liv i telefonen min lenge!

6 fine kommentarer

aleonasatelje

08.03.2013 kl.16:56

Nå telefonen er definitivt ikke frossen))))) Veldig søt!. Disse små tingene er veldig hyggelig ser med perler. De skal settes på forsiden av strikking garn. Når det strikkes med perler forlate mellom ca 15cm av frie tråder.

Greta

08.03.2013 kl.17:21

Det var lurt av deg. den var veldig fin også. Har den boken eg og mener eg. Må sjekke. Kor mange masker la du opp?

Strikkepiken

08.03.2013 kl.17:44

aleonasatelje: Takk for det :) Jeg er ikke helt perle-typen, holder meg til knapper jeg. Men jeg burde kanskje prøve meg på å strikke med perler, bare for å lære meg det. :)

Strikkepiken

08.03.2013 kl.18:00

Greta: Takk for det :)

Jeg begynte mobilsokken på samme måte som pulsvarmerene i boka, men la opp 36 m. :)

Greta

08.03.2013 kl.21:05

Takk, da slipper eg å tenke det ut sjølv om eg lager slik når eg får emg ny tlf :0)

Strikkepiken

08.03.2013 kl.23:13

Greta: Det kommer nok litt an på hvilken størrelse du har på den nye tlf din da :) Bare ha det litt sånn i bakhodet :) Kos deg i helga Greta :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv