hits
Strikkeskole - kjekt å vite

Pulsvarmere i ny type teksturstrikk - Daisy Stitch

Det er sjelden jeg kjøper garn på impuls, men noen ganger skjer det. Jeg skulle innom husfliden i et annet ærend og når jeg kommer inn døra er det masse garn til nedsatt pris, for fargene var på vei ut av sortimentet. Hva som er inne, ute eller andre steder er jeg ikke så nøye på. Fint garn til fin pris er det som er relevant!


Jeg har egentlig lenge tenkt jeg skulle prøve meg på Star Stitch eller Daisy Stitch, lenge uten at jeg hadde et passende prosjekt.  

Denne typen teksturstrikk utføres nokså annerlede i runder en hva det gjøres flatt i rader. Her er varianten som passet best til mine pulsvarmere.

Sandnes Mini Alpakka er et deilig garn. Nøstet på 50 g inneholder hele 150 m, altså fint til pinner nr.  3 og teksturstrikk.Oppskriften finner du her.

Det ble riktignok bare et nøste med hjem, så det ble ikke den helt store utskeielsen, men det holder til er par freshe pulsvarmere!#pulsvarmere #daisystitch

Lik strikkepikens facebookside og få flere kreative innspill!

10 fine kommentarer

Fru Stussli

19.09.2013 kl.14:11

OMG du er flink! Det så skikkelig avansert ut!!

Liv

19.09.2013 kl.14:20

Det såg vanskelig ut det du holder på med nå! For deg er det vel bare pytt pytt. :)) Blir i alle fall myke, varme og nydelige pulsvarmere. Nå nærmer det seg helg igjen... Livet har sånn fart at jeg har problem med å henge med. God helg!!

Strikkepiken

19.09.2013 kl.14:28

Fru Stussli: Haha, takk :) Det ser mye verre ut en det er. Når koden er knekt og logikken gått inn i de små grå går det greit. Men en del pirk er det. I første omgang blir det et par pulsvarmere :)

Strikkepiken

19.09.2013 kl.14:30

Liv: Neida, det går helt greit. Ikke verdens enkleste eller vanskeligste. Må trimme de små grå litt innimellom, slik at dem ikke svinner hen :)

Skjønner hva du mener med den farta og det med at det er vanskelig å henge med. God helg til deg også! Puh!

Fru Stussli

19.09.2013 kl.14:31

Fru Stussli må velge å avstå fra å prøve å knekke kodene. Nederlaget er garantert, kjenner jeg :-) Men jeg sitter på sidelinjen og er imponert og heier på deg flinke dama :-)))

Strikkepiken

19.09.2013 kl.14:34

Fru Stussli: Du kan jo prøve deg på noe enklere og senere oppgradere ;) Å observere er første steget mot ny lærdom :) Og ja, jeg setter veldig pris på å ha supportere :D

Oldemorbloggen

19.09.2013 kl.15:39

Eg og syns de såg vanskeleg ut og spennande. Fint var det i alle fall.

Strikkepiken

19.09.2013 kl.17:08

Oldemorbloggen: Det er ikke så fryktelig vanskelig, men det krevde en prøvelapp og en porsjon konsentrasjon. Ja, jeg må si meg enig, for jeg blir fornøyd :)

Greta

20.09.2013 kl.13:48

Desse blir søte. Får legge slike prosjekt på lista over ting eg skal gjere når eg får tid og eg da kjem på det. Fine blir desse hvertfall

Strikkepiken

20.09.2013 kl.16:27

Greta: Takk for det :) Skal se om jeg får forfattet en oppskrift på disse :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv