hits
Tøffe ting fra den store verden

Stor pakke med jersey-stoff i posten!

Etter å ha knekt jersey-koden, har jeg fått helt sydilla. Nå skal jeg virkelig fornye garderoben, med masse fine t-skjorter, gensere og kjoler i farger og mønstre som jeg liker! Moter kommer og går, mens personlig stil er noe mer varig. Jeg liker praktiske, gode og kledelige fasonger i naturmaterialer.Så sist mandag skeiet jeg skikkelig ut å bestilte meg nærmere 16 meter med jersey fra Håndlaget av Ingrid. Lysegrått stoff med grå katter på, ensfarget petrol, kongeblå, lilla, rosa og svart. Jeg er veldig fornøyd med fargene og kvaliteten! Eneste negative var at hun var utsolgt for den fine røde jerseyen hun tidligere hadde hatt.

Jeg bestilte søndag 15. juni og allerede fredag den 20. juni, var pakkelappen nådd postkassa. Altså en pakke med superfart!

Nå er alle stoffene vasket slik at krymping og overskuddsavfarging er unnagjort. Så nå er det bare å sy og kose seg!

6 fine kommentarer

Lisbeth Pedersen

24.06.2014 kl.18:59

Så flott at du har funnet teken på å sy i strech :) Så nå går du fra strikking til søm, på innlegget mitt i dag så går jeg fra søm til å tørke støv av strikkepinnene :) savner strikketøyet :)

Lykke til med søm prosjektene dine :)

Strikkepiken

24.06.2014 kl.20:11

Lisbeth Pedersen: Ja, ikke sant? :) Neida, strikkinga er på ingen måte bytta ut, den får bare litt færre timer. Men det er vel strengt tatt husarbeidet som får lide :P Jeg er jo faktisk mer utdannet innenfor søm, enn strikk. Men liker begge deler veldig godt :)

Dukkeklær er jo veldig gøy å strikke :) Håper du klarer å strikke så mye du vil :)

Maria

24.06.2014 kl.23:13

Så fine farger. Gleder meg til å se hva dette blir. Jeg trenger nok å se noen flere jersey-søm-innlegg før jeg helt tør å hive meg uti det selv :)

Strikkepiken

24.06.2014 kl.23:14

Maria: Ja, jeg falt pladask! :) Bloggpostene kommer fortløpende. Jeg er helt hekta :P

outofoffice

26.06.2014 kl.11:54

Så flotte farger, spennende å se hva det blir fremover. Fin blogg du har :)

Strikkepiken

26.06.2014 kl.17:46

outofoffice: Takk takk :) Ja, jeg er spent selv, jeg :P

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv