hits
Andre tekstile saker

Sertifisert til salg av håndstrikkede plagg med Mariusmønster!

24. november 2014 ble jeg sertifisert til å selge håndstrikkede plagg med Mariusmønster og andre design fra Unn Søiland Dale. 

 

I sertifiseringsdokumentet står følgende:

"Det er med glede at vi nå bruker rettighetene til Unn Søilands strikkedesign,- til å kunne støtte det ekte norske strikkehåndverket. Mange har håndstrikk som hobby,- og en hyggelig biinntekt. Som rettighetshaver, har vi innført et lite merke til bruk for de som strikker håndstrikker Mariusmønsteret for salg. Håndstrikkere kan få tillatelse til å bruke merket for vederlagsfritt salg av sitt eget håndstrikk med dette mønsteret, etter å ha innhentet tillatelse. Merket skal brukes som en garanti for at det er ekte håndstrikket i Norge, - ikke strikket på strikkemaskiner, - og ikke satt ut til produksjon i lavkostland. - Et hvilket som helst land utenfor Norge, er å regne for lavkostland i denne sammenheng." 

 

Hvordan gå fram for å få en slik sertifisering? Send en mail til mail@lillunn.no og be om å bli sertifisert til å selge hånstrikkede plagg med Mariusmønster på. Sertifiseringen koster ingenting. 


 

Strikkepiken har egen facebookside, lik den og få med deg alle nye blogginnlegg!

2 fine kommentarer

Adriana

23.12.2014 kl.20:15

Ønsker deg en riktig God Jul<3

Strikkepiken

23.12.2014 kl.20:16

Adriana: Takk det samme :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv