hits
Forskjellige strikkerier :)

Albin monteres

Det er kaldt og ruskevær ute, og perfekt innevær. Jeg har dermed benyttet en gylden mulighet og montert lillekofta. 

Selv om jeg utmerket godt vet hvordan kofter skal monteres er det likevel forbundet med en del styr. Det er viktig at jeg er våken og påpasselig, for dette er fortreffelig mulighet til å ødelegge alt strikkearbeidet som er lagt ned. Det har jeg heldigvis ikke opplevd til nå! 

Grunnen til at jeg har så mange pinner i sving er at jeg ikke har felt til hals, bare satt løse masker over på en hvilende strikkepinne. Disse skal bli til halskant etterhvert. Så har jeg delt opp i for- og bakstykke på hver sin pinne. 

Jeg bruker vanligvis å sy sømmene for knappestolper og ermehull i samme slengen. Men siden kofta er så liten måtte jeg sy sømmen framme først, klippe og få et større flatt stykke, som jeg så kunne sy sømmene til armene. 

En støter på helt andre utfordringer med ei lita kofte enn ei stor. Hjernetrim er det i aller høyeste grad uansett!

Vil du se hvordan jeg trinn for trinn monterer slike typer kofter? Ta en titt her.


#koftemontering #koftestrikk #barneklær  

7 fine kommentarer

fjellgeitbundingen

18.01.2015 kl.11:00

Du er så selvsikker på dette. Sukk, gleder meg til jeg blir trygg på denne biten..

Strikkepiken

18.01.2015 kl.13:15

fjellgeitbundingen: Jeg fremstår kanskje sånn, jeg blir også usikker, men jeg lar ikke det stoppe meg og stoler på magefølelsen. Øvelse gjør mester, så da er det bare å gå i gang å øve :)

fjellgeitbundingen

18.01.2015 kl.16:08

:) Ja, du gjør det. Må bare få strikket litt flere kofter først :) Kanskje jeg burde strikket kofter til disse småtassene som kommer snart :)

Mona L. Torgersen

18.01.2015 kl.16:11

Så flink du er! Og når man bare bruker nok tid, og holder orden i pinnene, så blir det jo ett utrolig flott resultat :-)

Strikkepiken

18.01.2015 kl.16:36

fjellgeitbundingen: Strikke kofter til små unger er en ypperlig måte å få øvd seg på å montere :) spør gjerne om du trenger hjelp eller bare litt moralsk støtte :)

Strikkepiken

18.01.2015 kl.16:37

Fruemmel: Takk :) tunga rett i munnen og hodet i rette enden, det hjelper :)

fjellgeitbundingen

18.01.2015 kl.19:43

Tusen takk for det :) Har jo pleid å få litt hjelp av svigermor, men gjør det ikke ofte nok til å føle meg trygg på det.

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv