hits
Andre tekstile saker

Glidelåsrose

Jeg er veldig glad i klær og accessories som sier noe om meg og hva jeg liker å holde på med. Siden jeg strikker/syr det meste av klærne min selv, finnes det utallige muligheter til å fylle garderoben min med goodies!

Jeg har tidligere laget knappearmbånd, som faktisk var mitt første blogginnlegg.Jeg har lenge hatt en glidelåsrose, som jeg kjøpte på KappAhl for mange år siden. Da satt den på en hårbøyle, men siden jeg ikke bruker slikt, sydde jeg en sykkerhetsnål på baksiden og har brukt den masse som brosje. Men jeg har den bare i svart. Og svart er jo inderlig greit, men jeg ønsket meg flere farger.

Etter jeg hadde søkt litt rundt på nett fant jeg ut at det skulle være overkommelig å lage selv. Da jeg kom over et tilbud på lange glidelåser med metall-tenner bestemte meg for å prøve og feile, rimelig ble det uansett!


Jeg prøvde meg på et par slike i rødt.Og jeg har planer om å prøve denne fasongen i hvit. Selv om jeg ikke skjønner hva som blir sagt, er det ganske greit å få med seg tanken bak. Disse var faktisk overraskende enkle å lage. Jeg brukte en halv glidelås på 65 cm pr. rose.Effektfulle og morsomme!


 

#glidelås #glidelåsblomst #zipperroses #zipperflowers

 

Lik strikkepikens facebookside og bli jevnlig oppdatert på kreative innfall!

6 fine kommentarer

Tone

26.06.2015 kl.19:32

Oi, så tøft. Har aldri tenkt på at man kunne lage blomster av glidelås. :)

Silje B. Arntsen

26.06.2015 kl.20:59

Oi så morsomme de var! =D

Strikkepiken

27.06.2015 kl.16:02

Tone: Da fikk du noe nytt gøy å tenke på ;)

Strikkepiken

27.06.2015 kl.16:03

Silje B. Arntsen: Ja, ikke sant...? :)
For en herlig liten detalj! Denne kan sikkert pryde opp ethvert antrekk eller kanskje en hatt.:)

Strikkepiken

29.06.2015 kl.12:11

Maren Helgemo: En bra allrounder som kan brukes til mye forskjellig :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv