hits
Kortlaging

Bursdagskort til en 80-åring

For en måneds tid siden hadde vi jubilant i familien, men et rundt og fint tall. Gave ble kjøpt og jeg sto for kortet. Dagen ble feiret på en Stennestet Prestegård, en del av Helgeland museum, med god mat og drikke.

Dette skulle vise seg å bli ganske så spesielt, for det var nytt for meg at bursdagsbarnet hadde bodd her en periode i sin ungdom. Det er en flott gård med mange ulike bygninger som jeg faktisk har brukt som bakgrunn til mine bloggfoto mange ganger. 

Merkelapppunch, blomsterpunch og bladpunch kommer alle fra Panduro hobby. Ellers har jeg plukket og mixet fra beholdningen min med ting som jeg syns passer sammen. Veldig greit med Dymo-maskin, da kan en skrive hva en vil!

Til og med innsiden har fått litt pynt. Cupcake-stemplene er også fra Panduro hobby.

Det ble en trivelig feiring for ung og gammel! 

2 fine kommentarer

Gardsfruen

11.09.2015 kl.19:08

Veldig fint kort :-) Nesten (men dessverre berre nesten...) inspirert til å scrappe litt att sjølv, var hekta for 5-6 år sidan :-)

Strikkepiken

11.09.2015 kl.19:16

Gardsfruen: Takk for det :) Du må bare gå i gang! Kanskje du blir hekta igjen? :P

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv