hits
Forskjellige strikkerier :)

Den store votteboka er kommet i hus!

Det kreative overskuddet er ikke noe å skryte av for tiden. Jeg er sliten etter flyttinga og har selvfølgelig blitt syk i tillegg. Så her har siste tiden gått med til sofaen, feber, varm te, hostesaft og halspastiller. 

Heldigvis rakk jeg å få en ny strikkebok i hus før formkurven dalte. Den store votteboka av Jorid Linvik. Boka inneholder 45 ulike vottemønstre og alle dem kan strikkes i ulike størrelser. Størrelsene reguleres med ulike strikkefastheter, en løsning jeg i utgangspunktet ikke er så veldig begeistret for.

Men denne boka er til gjengjeld proppfull av sjarmerende design, og jeg likte spesielt utvalget i barnevotter. Jorid er kanskje mest kjent for sine votter og sokker med dyremotiv. I tillegg til Den store votteboka, har hun nå nylig gitt ut Den store sokkeboka.

Jorid er i tillegg å finne på strikke- og heklesammfunnet Ravelry og har sin egen nettbutikk joridsweb.no der hun selger enkle mønstre i PDF-format. Hun lager masse fint og særegent, og er verd å legge merke til, spør du meg!

Jeg kan ikke si så mye om hva jeg strikker på, for dette er nemlig en julegave, men disse vottene kommer på bloggen senere.

Fordelen med å være syk er at jeg for gjort et bra innhogg i julegave-produksjonen. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

10 fine kommentarer

Victoria Larsen

29.11.2016 kl.16:32

Håper du får en fin Tirsdag :-)

Strikkepiken

03.12.2016 kl.22:28

Victoria Larsen: Takk for det :)

Oldemorbloggen

29.11.2016 kl.20:21

Eg har og kjøpt den store votteboka og strikka to par barnvottar og to par for vaksne. Eg likte heller ikkje det med strikkfasthet og størrelse, det er vanskeleg å rekne ut kor stor votten blir.

Strikkepiken

03.12.2016 kl.22:28

Oldemorbloggen: Helt sant! Har støtt på flere problemer her ja... :/

Birgitte

01.12.2016 kl.22:38

Det er mye fint i denne boka! Den kom nylig i hus her også :) Gleder meg til å ta fatt på noen oppskrifter. God bedring til deg!

Strikkepiken

03.12.2016 kl.22:30

Birgitte: Takk for det :)

Ja, det er det :) Blir spennende å se hva du får til fra boka :)

Helene

05.12.2016 kl.22:00

Det er mye fint i den boka!

Strikkepiken

05.12.2016 kl.22:13

Ja, helt klart :)

Elisabeth

21.12.2016 kl.16:13

Hei på deg.

Nå er det lenge siden vi har hørt fra deg. Håper alt er bra med deg.

Jeg lærer så mye... siste kofte fikk forhoyet nakke med forkortede pinner (med kast), og det ble veldig bra. Takk for alt jeg har lært.

God Jul og godt nytt år fra Vancouver.

Strikkepiken

21.12.2016 kl.17:01

Elisabeth: Hei! :)

Det kommer nok et nytt innlegg snart ;) Men det er riktig at det har gått en stund siden jeg har skrevet noe. En gjenstridig halsinfeksjon har satt med ut av spill en stund. Også har jeg holdt på med julegaver, og sånt egner seg ikke å publisere før jul. Og pga flyttinga har jeg ikke hatt muligheten til å produsere noe som kunne publiseres før jul. Men jeg har tenkt å komme sterkere tilbake over nyttår :)

Flott og høre! :) Ingenting gleder meg mer enn at det jeg skriver kommer til nytte og inspirerer andre :D

God jul og godt nytt år fra Mo i Rana ;)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv