hits
Forskjellige strikkerier :)

Hjertefjert-kofta vokser - sponset innlegg

Siste tiden har jeg strikket på kofta Hjertefjert fra Vanjastrikk. Hillesvåg har vært så generøse å sponse meg med garnet Sølje Pelsull til dette prosjektet. Mine tanker om garnet skriver jeg om HER.Mye av tiden brukes for tiden i hagen. Dette er første sommer med egen hage. Jeg har lenge drømt om nettopp det! Så nå er jeg og er ivrig i gang med å beskjære busker, plante ut blomster og google planter som står i hagen fra før av. Spennende og givende arbeid! 

Jeg har tidligere testet ut vev-strikk, og har byttet ut den velkjente vrangborden med denne spennende teknikken på denne kofta. Inga har en klar preferanse på garn, og da er det faktisk Hillesvåg som er favoritten. Fra et katteperspektiv, vet jeg ikke hvorfor dette er så digg med dette kontra annet ubehandlet ullgarn, men garnet er absolutt flott det! Meeeeen lykke til med å strikke videre på den kofta, liksom...

4 fine kommentarer

Thomas Frydenberg

13.06.2017 kl.13:16

Så kreativ og flink du er!

Strikkepiken

13.06.2017 kl.20:14

Thomas Frydenberg: Mange takk for det! :)

13.06.2017 kl.16:56

Hei. Den blir så lekker😍. Gleder meg til å se den ferdig, den kan du bære med stolthet👏. Fargene er helt nydelige👍

Strikkepiken

13.06.2017 kl.20:16

Anonym: Hei og takk :) ja, jeg er også spent på resultatet :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv