Hvorfor er det så stille på bloggen?

Jeg gjennomgår et vanskelig samlivsbrudd. Det jeg trodde var drømmen vår, vise seg at den var bare min, og den skulle på ingen måte bli slik jeg hadde tenkt. Jeg og ex-mannen har holdt sammen siden jeg var 19 år, og vært sammen i 11,5 år. Det er helt klart en epoke som er over, og hele verden min er solid snudd på hodet.

Som om ikke det var nok, dør bestefar dagen etter jeg fikk vite at det var slutt. Ikke uventa, siden bestefar lenge har hatt en del helseproblemer, som ofte følger med den respektable alderen 85 år. Et eventyr av en mann har takket for seg, og en bestefar med stor B er ikke her mer. 

Nå er det ikke kapasitet til noe mer enn sokkestrikk. Oppskriften finner du HER.

Så nå har jeg tatt med meg Inga og Helma, kattene mine, og flytter hjem til mine foreldre i første omgang. Her skal jeg bo til jeg har staket ut kursen videre. Som dere sikkert skjønner må jeg ta litt pause fra bloggen fremover, siden det er mye som må ordnes.

Drømmehuset vi kjøpte høsten 2016, skal legges ut for salg, etter at vi har fått fullført de nokså omfattende endringene vi har igangsatt. Dette er naturlig nok en stor sorg i seg selv. Jeg rakk å nesten gjøre ferdig hobbyrommet mitt som jeg har drømt om i så mange år, men har ikke rukket å få brukt det stort. Hagen har jeg jobbet intenst med fjor sommer, og virkelig gleda meg til å nyte i kommende sommer, er også skrinlagte planer. 

Bilder fra i sommer når jeg malte mange av mine gamle furumøbler som jeg skulle ha på hobbyrommet mitt.

Heldigvis er det i slike vonde stunder en kan se hva en selv er virkelig laget av, og jeg kan i det minste konkludere med at jeg er fornøyd med det materiale mine foreldre har utstyrt meg med!

Jeg har alle intensjoner om å fortsette å blogge igjen, men siden jeg har mistet fotografen min må jeg nå lære meg å ta alle bildene mine selv. Så om noen skulle ha tips, råd eller hjelp å komme med blir jeg veldig glad for det!