Innpakking til en jubilant

For ganske nøyaktig et år siden hadde vi 50-års jubilant i familien. Nærmeste familie spleisa på tur til Paris til bursdagsbarnet, noe som hun hadde drømt om lenge. For å gjøre gaven helt unik kjøpte vi en vinflaske fra Frankrike og skifta ut etiketten med hjemmelaget gavekort på turen, men i samme stil som den opprinnelige etiketten. (alt sto på fransk, så det tok litt tid før mottaker skjønte hva hun faktisk hadde fått.) Selvfølgelig glemte jeg å ta bilde av flaska inni vineska…

Dette var i utgangspunktet en rimelig og ikke spesielt fin vineske. Først begynte jeg med å strippe den for det billige interiøret. Så kledde jeg innsiden med bølgepapp og limte fast. Kortet som er limt fast inne i lokket ble printa ut på gråpapir, med en skrifttype som jeg syntes passa til. Gråpapiret og gavepapiret i gull ble klipt til med dekorsakser, for å få fine kanter. Lakk-segl ble laget for å pynte opp og for å matche det røde silkepapiret som jeg fylte inni slik at flaska holdt seg i ro. 

Vineska ble pakket inn i sølvpapir med kart over Paris som magebånd. Så små hint var det flere steder. Gaven ble godt mottatt, det er helt sikkert!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg