Ny telefon og mobilsokk

Nylig takket min gamle HTC-telefon for seg. Og kjedelig var det siden jeg egentlig var blitt veldig glad i denne lille telefonen. Erstatningen har kommet i posten, i form av en HTC Desire X. Og så langt er jeg veldig fornøyd!

Siden jeg er nøysom av natur og liker å ta godt vare på mine ting, har jeg strikket en mobilsokk. For å være innhold i en dameveske kan nok til tider være både tøft og brutalt. 

Jeg fant ingen oppskrifter på mobilsokker som falt i smak, så jeg bestemte meg for å lage en selv. Så varianten jeg komponerte skulle være sesong-løs og kunne brukes hele året. En liten rest med alpakka, pinner nr. 2 og Strikkeboka til Gerd Fjellanger ble hentet frem. Jeg har tidligere gitt uttrykk for at det er en bok som anbefales å ha i bokhylla. Denne gangen henta jeg hullmønster fra boka, som oprinnelig er en oppskrift på sjal, lue og pulsvarmere. 

Slik ble den. En fordel med et slik mønster med økinger og fellinger, er at det blir litt høyde på det og da isolere det bedre mot støt. Mobilsokken ble elastisk og holder seg på telefonen helt av seg selv, slik at jeg kunne lure meg unna å lage en lukning. Jeg tror dette uansett bare hadde blitt tidkrevende å få mobilen ut av når den ringer, og jeg er utålmodig etter å svare.

Håper dette blir en forebyggende tiltak som holder liv i telefonen min lenge!

6 kommentarer
  1. Nå telefonen er definitivt ikke frossen))))) Veldig søt!. Disse små tingene er veldig hyggelig ser med perler. De skal settes på forsiden av strikking garn. Når det strikkes med perler forlate mellom ca 15cm av frie tråder.

  2. aleonasatelje: Takk for det 🙂 Jeg er ikke helt perle-typen, holder meg til knapper jeg. Men jeg burde kanskje prøve meg på å strikke med perler, bare for å lære meg det. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg