Huset legges ut for salg!

Reklame | Eiendomsmegler1

Da er det klart for å selge huset! Bildene er det Kjell Hansen fra SIKT Bolig som har tatt. Jeg er i alle fall svært fornøyd med jobben han har gjort! Det er til og med video av boligen, for å virkelig få sett hvert rom og hvordan alt henger sammen. Her er annonsen i sin helhet! 

Da jeg og min ex-mann kjøpte huset i 2016, var mange av dere som følger bloggen veldig interessert i å se bilder av boligen. Jeg syns ikke det var så stas at hvem som helst kunne titte innom hjemmet mitt, uten at jeg visste hvem som var på “besøk”. Nå derimot kan jeg gjerne vise dere hvordan vi har hatt det og håper mange titter innom!

Stua er vel rommet jeg liker best! Herlig utsikt og gode solforhold! Veldig glad i dette sauebildet, ullentusiast som jeg er! 

Vinteren har uten tvil vært enormt tøff, med enormt mye motgang på veien. Kiloene har rast av og humøret har ikke vært noe å skryte av. Familie og venner har stilt opp over all forventning, og jeg har blitt virkelig klar over at jeg kjenner mange sykt bra folk! 

Jeg har faktisk strikket en del, men ikke orket å skrive noe så langt, men jeg har absolutt planer om å begynne å blogge igjen. Nå blir det salg av hus først og bli ferdig med flyttinga. Så må jeg ha litt tid på å hvile og komme til hektene igjen, før jeg legger små og store planer for fremtiden. Jeg har i alle fall tenkt å kjøpe meg en ny symaskin, og deretter sette meg inn i fotoverdenen!

Så langt kom jeg på hobbyrommet. Malt møbler og satt inn det hele. Det fine er at alle møblene og skattene er med på turen videre og skal straks opp, i mitt nye hjem, når jeg får kjøpt meg det! 

Nå føler jeg at tilværelsen på mange måter en snudd, og jeg er veldig klar å legge denne delen av livet bak meg, sette strek, og for alvor se fremover nå som jeg vet hvilke mulighetene jeg har fremfor meg. Jeg føler meg sterkere og tøffere enn noen gang, og jeg vet jeg har en egen evne til å forsere utfordringene livet kaster i min retning. Så nå håper jeg at en ny familie som kan leve godt i huset jeg har blitt så glad i! Så lik og del alle sammen!

33 kommentarer

Siste innlegg