Huset legges ut for salg!

Reklame | Eiendomsmegler1

Da er det klart for å selge huset! Bildene er det Kjell Hansen fra SIKT Bolig som har tatt. Jeg er i alle fall svært fornøyd med jobben han har gjort! Det er til og med video av boligen, for å virkelig få sett hvert rom og hvordan alt henger sammen. Her er annonsen i sin helhet! 

Da jeg og min ex-mann kjøpte huset i 2016, var mange av dere som følger bloggen veldig interessert i å se bilder av boligen. Jeg syns ikke det var så stas at hvem som helst kunne titte innom hjemmet mitt, uten at jeg visste hvem som var på “besøk”. Nå derimot kan jeg gjerne vise dere hvordan vi har hatt det og håper mange titter innom!

Stua er vel rommet jeg liker best! Herlig utsikt og gode solforhold! Veldig glad i dette sauebildet, ullentusiast som jeg er! 

Vinteren har uten tvil vært enormt tøff, med enormt mye motgang på veien. Kiloene har rast av og humøret har ikke vært noe å skryte av. Familie og venner har stilt opp over all forventning, og jeg har blitt virkelig klar over at jeg kjenner mange sykt bra folk! 

Jeg har faktisk strikket en del, men ikke orket å skrive noe så langt, men jeg har absolutt planer om å begynne å blogge igjen. Nå blir det salg av hus først og bli ferdig med flyttinga. Så må jeg ha litt tid på å hvile og komme til hektene igjen, før jeg legger små og store planer for fremtiden. Jeg har i alle fall tenkt å kjøpe meg en ny symaskin, og deretter sette meg inn i fotoverdenen!

Så langt kom jeg på hobbyrommet. Malt møbler og satt inn det hele. Det fine er at alle møblene og skattene er med på turen videre og skal straks opp, i mitt nye hjem, når jeg får kjøpt meg det! 

Nå føler jeg at tilværelsen på mange måter en snudd, og jeg er veldig klar å legge denne delen av livet bak meg, sette strek, og for alvor se fremover nå som jeg vet hvilke mulighetene jeg har fremfor meg. Jeg føler meg sterkere og tøffere enn noen gang, og jeg vet jeg har en egen evne til å forsere utfordringene livet kaster i min retning. Så nå håper jeg at en ny familie som kan leve godt i huset jeg har blitt så glad i! Så lik og del alle sammen!

30 kommentarer
  1. En virkelig fin bolig, lykke til med salget! Godt å høre at du har god støtte fra familie og venner i denne vanskelige tiden.

  2. For et flott hus, det er vanskelig at forlate det. Håper det blir solgt fort til noen som setter pris på det
   Så tryggt at du har mange rundt deg som støtte.
   Lykke til videre..

  3. Flotte bilder og fint hus. Håper også at du snart er tilbake med blogging for du har inspirert meg masse og var til stor hjelp når jeg skulle montere bunadkofta mi 🙂 Masse lykke til og tusen takk for inspirasjon – så langt !

  4. Hei og takk for en super blogg. Ønsker deg lykke til videre og husk å ta vare på deg selv.
   Takk for mange fine innlegg og tips og ideer.
   Ønsker deg en fin sommer:)

  5. Heisan

   Jeg bruker bloggen din med ujevne mellomrom både til inspirasjon og oppslagsverk. Jeg har mye glede av den. Nå ser jeg at den har endret utseende siden sist. Er det håp om noen nye innlegg igjen?

   Håper du fortsatt har strikkeglade.

   Hilsen

   Elling (strikkeglad Bodø-væring)

  6. Hei!
   Jeg vet ikke om du får disse kommentarene lenger, men jeg håper alt går bra med deg. Skulle så gjerne ha visst om det er mulig å komme i kontakt med deg igjen.

   Enn så lenge ønsker jeg deg lykke til i din nye livssituasjon.

   Klem fra Ingrid

  7. Выгодно обменять электронные деньги теперь можно еще быстрее, еще надежнее, еще безопаснее. Уровень скорости, надежности и безопасности, а так же самый подходящий курс для обмена своей валюты вы определяете сами! Просто заходим на интернет-сервис [url=]https://www.bestchange.ru/?p=567335[/url] и выбираем для работы один из более чем 100 лучших онлайн-обменников Интернета. Практически каждый из представленных на сайте ресурсов работает со всеми типами валют, имеет многочисленную аудиторию клиентов, пользуется заслуженным доверием, предоставляет широкий спектр вариантов вывода: на карту, банковским переводом, наличными и т.п.
   Переходи и проверь сам[url=] https://www.bestchange.ru/?p=567335%5B/url%5D

  8. Hei,
   Jeg håper også det er bra med deg. Hadde vært hyggelig om du hadde blogget igjen 😊.
   Elisabeth

  9. Jeg er innom bloggen din av og til for å se om du har begynt å blogga igjen, men dessverre så ser det ut som du har gitt deg med bloggen. Det er i såfall synd for du var blant de beste. Du kan jo det som er verdt å kunne innen håndarbeid så det har vært kjekt om du ville ha delt mer av din kunnskap med oss andre strikkegale 😊

  10. the article that I just read is very interactive and I got a lot of knowledge from here. are you really a writer? I was amazed by your writing, very easy and I was able to understand.. Du har interessante artikler, jeg vil lese mer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg