Legger ut nytt innlegg for å holde bloggen levende

Hei. Legger ut nytt innlegg for å holde bloggen levende. Tenker å skrive litt mer etterhvert, men må sette meg inn i ny plattform og alle disse greiene, før jeg kan gå løs på ny.

 

– Strikkepiken

16 kommentarer
  1. Og det er jo temmelig spesielt – det er jo ikke blogget her på flere år. Så og holde bloggen levende – på hvilket grunnlag?

   1. For å sørge for eksisterende innhold ikke blir sletta, om aktivitetskravet ikke overholdes.

    Sliter med alvorlig sykdom, og har dermed svært begrensa kapasite til både å strikke og skrive blogg. Så dette er det beste jeg får til pr.nå.

  2. Hei,
   Jeg har vært innom bloggen din og er veldig imponert over kunnskap og hvor mye fint du lager. Håper du kommer over på ny plattform slik at jeg kan følge deg videre. Veldig lærerikt for en som ikke har så mye kunnskap om forskjellige teknikker. Spesielt imponert over hvordan du monterer/strikker kofter. Bare nydelig.

   Jeg har hatt andre interesser og begynte ikke å strikke før sent i livet. Når har det imidlertid blitt en stor interesse siden barn/barnebarn trenger/ønsker strikkede klær. Da er det veldig kjekt at noen delere så gode forklaringer som du gjør.

   Tusen, tusen takk for inspirasjon og læring.

  3. Hei. Stakk bare innom for å finne sokkeoppskrifta di😊den har vært en favoritt hos meg i flere år nå! Topp å høre at du kanskje fortsetter❤️

  4. Vil bare si hei og at bloggen din er til stor hjelp selv om du ikke har kapasitet til å opprette nye innlegg. Jeg håper det går bra med helsa di 🙂 Krysser fingrene på at du har lyst og helse til å strikkeblogge igjen en vakker dag 🌹

  5. Hei,
   Jeg kom over bloggen din litt tilfeldig i dag … de vakre sokkene du har lager <3

   Hva med å re-poste noe av alt dette flotte?

  6. Seit ca. einem Jahr schaue ich neugierig auf Deine Seite. Ich sehe und lerne und freue mich über Deine Beiträge. Ich stricke Muster nach. Liebes Strickendes Mädchen, kämpfe für das Leben. Ich beobachte weiter Deine Seite und hoffe auf neue Projekte.
   Herzliche Grüße Ines aus Deutschland

  7. Jeg håper virkelig at bloggen din ikke blir slettet, du har så mye fint og så mange gode råd. Det er alltid bloggen din jeg tyr til når jeg lurer på noe!
   Ønsker deg alt godt!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg