hits
Kreasjoner med symaskina

Endelig ble det puter på meg!

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle lage meg noen pynteputer. Av ymse grunner har dette bare blitt utsatt og når jeg var klar til å begynne visste jeg ikke hvordan putene skulle se ut. Dette problemet løste seg da jeg kom over noen morsomme filledukke-stempler fra panduro. Etter å ha lest litt, skjønte jeg det slik at det var lettere å få et bra resultat med stempelputer beregnet på tøy en å bruke stoffmaling. Stempelputene panduro hadde var Versa Craft. 

Jeg hadde en liten bit rød dongeri, som jeg skulle stemple på. Jeg klipte 2 biter og beregnet sømrom til glidelås på undersiden, ut fra dette plasserte jeg stemplene på linje og stemplet i vei. Motivene skulle fikseres med strykejern. Den grå puta er sydd i et prikkete bomullsstoff med bisebånd i kontrastfarge, i santeng.Så kom jeg over disse super skjønne monsterstemplene. Vet ikke helt hva jeg skal bruke dem til, men ha dem, det måtte jeg!

2 fine kommentarer

Anna Therese

02.07.2012 kl.18:25

Så fine puter :) Den rå var jo bare så skjønn!

Strikkepiken

02.07.2012 kl.19:01

Anna Therese: Takk for det! :D Tror aldri jeg blir ordentlig voksen... :P

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv