hits
Kortlaging

Årets julekort

Det er egentlig veldig koselig å lage julekort. Ikke har jeg så mange å sende julepost til, men noen er det og dem liker jeg å gjøre litt ekstra stas på.

Kortene måler 15 x 15 cm. Altså god plass til å skrive på.

I fjor til jul fikk jeg en fin papirblokk med juletema, i 6 x 6 ". Kjempekjekt til kort!

Jeg var litt usikker på om jeg fikk til å bruke pastellfargene i blokka, siden det ikke er helt meg. Dette skulle vise seg å gå kjempefint og nye erfaringer med fargepallet er notert, med positivt fortegn.

Blokka inneholdt også "gamle" bilder, ikke helt meg det heller. Men jeg liker en utfordring og jeg liker resultatet!

Årets julekort er klare til å sendes ut. Jeg håper dem rekker frem i tide. Postens garantifrist for pakker og brev når frem i tide, gikk tross alt ut i dag. Jeg krysser fingre og håper på det beste!


 #julekort #julekos #hjemmelaget

8 fine kommentarer

Liv

17.12.2013 kl.11:06

Nydelige kort! Sånne kort blir nok tatt vare på.

Ha en finfin dag.

Michelle

17.12.2013 kl.12:46

Åh, så innmari fine julekortene dine var! :D Jeg elsker å lage julekort selv, og gleder meg til jeg har litt mer utstyr slik at jeg kan få den ekstra fine prikken over i'en! :D Kjempelurt med den boken som er 6x6, jeg har enn så lenge bare de store blokkene, så her må det klippes ut og måles! Meeen, blir da kort av det også :)

Strikkepiken

17.12.2013 kl.14:14

Liv: Takk for det :) Ja, jeg håper på det :)

Finfin dag til deg og dine også :)

Strikkepiken

17.12.2013 kl.14:18

Michelle: Taaaakk :) Jeg er også litt sånn i startgropa når det kommet til skrappeutsyr. Men jeg har funnet ut at man kan komme langt om pengene blir brukt lurt. Stempler med god jul, hvite kort og konvolutter, stempelputer i svart, brun og rød, samt mønsterpapir, er lure valg :)

Det blir som regel kort til slutt og bra blir dem også :)

Michelle

17.12.2013 kl.14:41

Godt at jeg ikke er den eneste som er i startgropa! Det er sant som du sier, og litt investeringer er heller ikke feil! :D Prøver hvert år å investere i noe som varer lenge, og det har vært veldig kjekt for meg! :D

Ja, det blir det! :D De blir veldig fine!
Så mange fine kort! Er så koselig å lage julekortene selv synes jeg :)

Strikkepiken

17.12.2013 kl.15:12

Michelle: Europris har en god del rimelige mønstersakser, som er helt greie. Mye for pengene egentlig. Blir litt nytt her også, stort sett hvert år :)

Takk igjen :)

Strikkepiken

17.12.2013 kl.15:13

Iselin: Takk for det :) Kjempekos :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv