Sertifisert til salg av håndstrikkede plagg med Mariusmønster!

24. november 2014 ble jeg sertifisert til å selge håndstrikkede plagg med Mariusmønster og andre design fra Unn Søiland Dale. 

 

I sertifiseringsdokumentet står følgende:

“Det er med glede at vi nå bruker rettighetene til Unn Søilands strikkedesign,- til å kunne støtte det ekte norske strikkehåndverket. Mange har håndstrikk som hobby,- og en hyggelig biinntekt. Som rettighetshaver, har vi innført et lite merke til bruk for de som strikker håndstrikker Mariusmønsteret for salg. Håndstrikkere kan få tillatelse til å bruke merket for vederlagsfritt salg av sitt eget håndstrikk med dette mønsteret, etter å ha innhentet tillatelse. Merket skal brukes som en garanti for at det er ekte håndstrikket i Norge, – ikke strikket på strikkemaskiner, – og ikke satt ut til produksjon i lavkostland. – Et hvilket som helst land utenfor Norge, er å regne for lavkostland i denne sammenheng.” 

 

Hvordan gå fram for å få en slik sertifisering? Send en mail til [email protected] og be om å bli sertifisert til å selge hånstrikkede plagg med Mariusmønster på. Sertifiseringen koster ingenting. 


 

Strikkepiken har egen facebookside, lik den og få med deg alle nye blogginnlegg!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg