Osterjakken vokser

Det er full rulle med flytting og ting som må ordnes. Vi har pakket ut av de fleste eskene, men det er er stor forskjell å gå fra en bitteliten toroms leilighet til en romslig enebolig. Alt må organiseres på nytt, og det tar sin tid. 

Dermed blir det lite blogging, men litt strikking av ikke spesielt avansert karakter har det blitt mellom slagene! 

Osterjakken er mer eller mindre strikket ferdig, og det er bare monteringen som gjenstår. Den skal jeg eksperimentere litt med, når jeg får litt bedre tid og mer overskudd – så den ligger litt på vent enn så lenge. 

Jeg er fornøyd med det utradisjonelle fargevalget mitt!

Mer om oppskrift, farger og tanker skriver jeg om her.

PT2 er et godt garn og strikke med, resultatet blir fint og jevnt! 

10 kommentarer
  1. Jeg må bare gjenta det jeg har sagt før. Jeg er imponert. Veldig fint. Og en fantastisk raglansfelling hvor alt stemmer. Ellers vil jeg ønske deg til lykke med nytt hus. Det ser ut som et hyggelig sted å bo. Der vil dere nok få det fint!

  2. Kari: Tusenvis av takk! <3 Jeg syns det er viktig at mønsteret stemmer i raglanfellingene, noen vil kanskje mene det er flisespikkeri, men jeg mener det er viktig. Kofteboken og Kofteboken 2 er forresten veldig gode på nettopp dette 🙂

   Det sto i oppskriften at en skulle strikke ermene først, slutte med hel eller halv stjerne, strikke bolen til samme sted i mønsteret, og deretter felle sammen ermer og bol. Jeg har notert meg at det hadde vært lurere å slutte med en halv stjerne i stedet for en hel, som jeg gjorde. Da hadde fellingen blitt enda flottere, og ermene alt for lange, så dette er refleksjoner jeg gjør meg i ettertid. Hadde jeg visst det jeg vet nå, hadde jeg gjort ting litt annerledes. Men pytt sann!

   Takk for gratulasjoner med hus! 😀 Det blir nok vesentlig mer hyggelig når vi kommer litt mer i orden, men utgangspunktet er utvilsomt bra og vi er veldig fornøyde <3 <3 <3

  3. wow 🙂 så smukke farver!
   Jeg nyder godt af din fine blogg, og gode forklaringer.
   tak for det!
   Birgit fra Danmark

  4. Anonym: Hei Birgit fra Danmark! Veldig moro å høre hvor i verden dere lesere kommer fra 🙂

   Så godt å høre at du liker det jeg skriver og strikker! Sånne tilbakemeldinger er alltid veldig kjekt å få <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg