Blomsterjakken vokser

Blomsterjakken vokser sakte, men sikkert. Den blir fin!

Jeg presenterte tidligere prosjektet HER og den spesielle vrangborden skriver jeg om HER.

Så har vi fått et lite nytt familiemedlem! Møt Helma! Hun er en liten huskatt på knappe 4 måneder og vi har hatt henne i snart 3 uker. Hun lager mye liv og røre i heimen, for å si det sånn! 

Inga er sånn passe fornøyd med å bli “storesøster”, men vi satser på at det går seg til etterhvert! 

12 kommentarer
  1. Så fint det blir! Jeg beundrer dere som strikker så pent med to farger! Gleder meg til å se resultatet.

  2. Ingenting bedre enn selskap av katter 🙂
   Nydelig jakke, har lyst å strikke en slik selv. Hvordan er dropsgarnet å strikke med, har dårlig erfaring med enkelte andre dropsgarn.

  3. Lisn: Helt enig, når det kommer til katter! 😀

   Jeg liker veldig godt å strikke med alpakkagarnet og syns resultatet blir bra. Men jeg vet ikke nok om hvordan garnet holder seg på sikt. Jeg har et par jakker som er strikket i alpakka, men der er strikkefastheten en del løsere. Og disse jakkene har ikke holdt seg så pent etter en god del bruk. Syns garnet har nuppet en del. Men om dette er pga. strikkefastheten, at jeg hadde mindre erfaring med vask og stell eller kvaliteten på garnet er vanskelig for meg å si. Det kan jo også være en kombinasjon av disse tre. Så jeg regner med å få litt klarhet i dette når jeg har brukt denne jakka en del.

   Hvilke dropsgarn er det du har dårlig erfaring med? Og hva er det som er problemet? 🙂

  4. Har strikket en del med drops karisma, synes det var vanskelig å holde på strikkefastheten, synes heller ikke strikketøyet ble fint. Har også brukt drops baby merino extra fine tror jeg det het, det var dårlig tvinnet og gikk fort fra hverandre. Skjøten mellom to tråder hadde de knytt sammen, det var ofte flere knuter på ett garnnøste.

  5. Lisn: Ok. Alltid interessant å høre andre sine erfaringer. Jeg har ikke prøvd Karisma, og Baby Merino er heller ingen favoritt her. Jeg er derimot begeistret for Fabel. Så vet ikke om Drops-garn er sånn eller sånn. Det varierer tydeligvis mellom de ulike garntypene også 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg