hits
Ting som inspirerer

Store nyheter!

Drømmen vi har ønsket oss lenge og spart alt ekstra til, er innenfor rekkevidde - jeg og samboeren har nemlig kjøpt oss hus! Derfor har det vært lavere tempo inne på bloggen i det siste, for fokuset har rett og slett vært litt andre steder.Vi har gått på drøssevis med visninger i vår og sommer, og frustrasjonen var stor da boligmarkedet tok sommerferie i fellesferien. Vi var derimot svært klare nå boligmarkedet begynte å ta seg opp igjen nå etter sommeren.

Vi har funnet en lys, luftig og koselig enebolig i et fint og rolig strøk. Huset har gode solforhold, flott uteplass, garasje og intet mindre enn 5 soverom. Nå blir det eget hobbyrom, så snart vi kommer litt i orden! Jeg gleder meg stor til å pakke ut mine små skatter som jeg har samlet på opp gjennom årene, i påvente av bedre tider.Jeg strikker fortsatt på Osterjakken min, og syns det er veldig greit å ha en oppskrift å forholde seg til når hodet er fult av så mange andre tanker. Den grå oppleggskanten har jeg skrevet om HER og den spesielle ribben har jeg skrevet om HER.

Vi overtar huset vårt begynnelsen av oktober, og frem til da, og i tiden etter er mye som skal ordnes. Jeg kommer helt sikkert til å strikke i denne perioden også, kanskje til og med blogge litt, men det vil helt sikkert ikke bli like hyppig som ellers.For å få slike garnkaker har jeg brukt nøstemaskinen min. Et smart triks er å nøste 2 farger i en kake, til mønsterstrikk. Jeg skriver grundigere om dette HER.

Mønsteret strikkes med 2 tråder på venstre pekefinger, les mer om teknikken HER.

Et annet mål jeg også nådde samme uka vi kjøpte hus, var at at strikkepikens facebookside nådde 2000 likerklikk! Så har du ikke likt siden kan de være lurt å gjøre det, for det er en enkel måte å få oppdatering om nye innlegg så snart de blir postet på bloggen. Jeg ville bare dele de gledelige nyhetene med alle fine folk som titter innom her! 

10 fine kommentarer

Anne

17.09.2016 kl.16:02

Gratulerer med huskjøp<3 sitter selv å strikker og koser meg med høst-helgen. Marius med Rundfelling på pinnene her i mellom-grå og turkis Drops Merino Extra Fine <3

Strikkepiken

17.09.2016 kl.16:07

Anne: Tusen takk! :D

Den blir sikkert veldig fin :) Jeg har selv strikket et par slike gensere i samme garnet, dog i noe annerledes farger, og de ble veldig fine :)

handarbeidsglede

17.09.2016 kl.19:14

Gratulerer med huskjøp - og jakken blir kjempefin!

Strikkepiken

17.09.2016 kl.22:21

handarbeidsglede: Mange mange takk :D

Monstermønster

17.09.2016 kl.20:02

Gratulerer med hus! Det blir kjekt å få eget hobbyrom! I forrige hus hadde jeg et garnskap med alt garnet og alle hobbyartikler liggende, og det var veldig deilig og ryddig å kunne lukke skapdøra, og få ting unna. Og oversiktlig og :)

Strikkepiken

17.09.2016 kl.22:22

Monstermønster: Taaaakk! <3 Det blir helt enkelt herlig!! Oversikt, orden og system er jeg en stor tilhenger av :)

fjellgeitbundingen

18.09.2016 kl.20:31

Gratulerer med huskjøp. Det blir deilig :) Sikkert flott å få et stort hus med mange muligheter. Håper huset viser seg å være bra. Strikketøyet ser herlig ut :)

Strikkepiken

19.09.2016 kl.13:02

fjellgeitbundingen: Tusen takk! :D Det blir herlig, rett og slett! Nå venter vi på at de siste 14 dagene skal snegle seg avgårde... :P

Ingebjørg

19.09.2016 kl.10:31

Gratulerer så mykje! :) Jakka kjem til å bli lekker!

Strikkepiken

19.09.2016 kl.13:04

Ingebjørg: Tusenvis av takk :D jakka vokser litt i rykk og napp, men jeg er fornøyd så langt :)

Kjempefint om du kommenterer :)

Strikkepiken

Strikkepiken

30, Saltdal

Jeg er en kreativ sjel som liker å holde på med litt av hvert. Alt fra å lage kort, fikse på klær, hekle, pusle med potteplantene mine eller katta. Men først og fremst strikker jeg, hele tiden, masse! Dessuten har jeg en spesiell interesse for knapper. Nemlig!

Kontakt

Strikkepiken på Facebook

strikkepiken@gmail.com


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv